Filosofia

MD (Psychology)

Q: Tuleeko minusta rikas, jos Plan B julkaisee käsikirjoitukseni?

A: Luultavasti sinusta ei tule. Olet kuitenkin yhtä kokemusta rikkaampi. Köyhänä olet luovempi.

Q: Mitä kirjoja Plan B julkaisee?
A: Plan B on kiinnostunut rohkeasta ja ei poliittisesti korrektista kirjallisuudesta. Haluamme julkaista kaikenlaisia kirjoja, jotka soveltuvat Plan B:n ideologiaan. Sisältö ratkaisee.

Q: Huhujen mukaan Plan B:n kulttuurinen tausta on saanut  vaikutteita  (tai varastettu)  surrealisteilta. Pitääkö tämä paikkansa?
A: Ehdottomasti. Olemme suoraan alenevassa sukupolvessa surrealistien jälkeläisiä, niin ajatuksissamme kuin teoissamme. Huhu siis pitää paikkansa.

Q: Onko totta, että ette ole kiinnostunut julkaisemaan runoutta? 
A: Pitää paikkansa. Runous on hieno taidemuoto, mutta sitä on vaikea kustantaa. Toisaalta emme myöskään ole runouden asiantuntijoita.

Q: Mikä on Plan B yhteiskunnallinen tavoite? Ja voiko sitä edes saavuttaa?
A: Plan B – kustannus on asettanut itselleen korkeimman mahdollisen yhteiskunnallisen tavoitteen: VALLANKUMOKSEN! Se on saavutettavissa kirjallisuudella,joka puhuttelee lukijaa, joka saa hänet punnitsemaan oman elämänsä ja yhteiskunnan arvoja – kyseenalaistamaan niitä. Korporatiiviselle ajattelulle on löydyttävä mielekäs vaihtoehto.

"Language is a virus from outer space."

William S. Burroughs

Hendrerit massa morbi netus mollitia commodi, magni veritatis donec, senectus turpis ratione Bibendum.

Lectus cupidatat aptent occaecati nibh, distinctio lobortis eligendi, proident duis, quibusdam lacus aptent, odio autem voluptas congue excepturi, tellus! Platea lobortis asperiores dis reprehenderit, lacinia primis nascetur. Enim in. Mi porttitor maiores! Per hendrerit blandit mollit, pretium lorem, occaecat euismod! Fringilla tortor necessitatibus aliquam fames varius tempora velit.

Vieritä ylös