Sanottavaa

MD (Psychology)

Plan B julkaisee kotimaista kaunokirjallisuutta valikoidusti. Emme ole kiinnostuneita nuoren tytön kasvutarinoista tai juhannusviikonlopun sekoiluista, katsomme karsaasti myös perisuomalaisia synkkää yksinpuhelua. Näille tarinoille on Suomessa vankka kustannusverkosto jo olemassa. Myöskään kaupallisesti prosessoidulle kirjallisuudelle tai runoille emme lämpene. Haluamme julkaista jotain erilaista, marginaalista, jossa kirjoittaja on pistänyt sielunsa peliin ja luonut jotain uutta ja arvaamatonta – siis tajunnan räjäyttävää tekstiä, joka tunkeutuu aivolohkoon kuin täysvaippaluoti pimeässä yössä! Karsastamme myös kaikkea käsitetaiteellista kikkailua. Kirjoittamisessa on vain yksi sääntö. Ei kikkoja. Jos olet näppärä sananpyörittelijä ja haluat tienata taidoillasi omaisuuden ja saada kunniaa, niin älä ota meihin yhteyttä.

Haluamme ehdottomasti rikkoa rajoja, parhaimmassa tapauksessa venyttää niitä hämärälle alueelle ja luoda uusia standardeja. Uskomme, että siten voi syntyä Suomeen uutta kirjallisuutta.  Meillä on oma juttumme, uskomme omiin visioihimme ja haluamme toteuttaa niitä niin pitkälle, kuin on mahdollista.

Joten haaste on heitetty. Tutki mieltäsi ja lue käsikirjoituksesi vielä kerran yön pimeydessä ja mieti mikä lause saa sinut uskomaan kirjoittamiseen. Vain teksti on tärkeää, kaikki muu on toissijaista.

Haluamme käsikirjoituksesi vain (ja ainoastaan) sähköisessä muodossa, jotta emme huku paperiin. PDF – tiedostomuoto soveltuu tähän parhaiten. Kirjoita myös saatekirje, jossa lyhyesti kerrot mistä on kyse. Kirjoita tekstistä, älä itsestäsi.

Jos tykkäämme tekstistä teemme Plan B -tarjouksen josta et voi kieltäytyä.

Lähetä tiedosto osoitteeseen:  info@planb.fi

Ja mukaan yhteystiedot.

"Language is a virus from outer space."

William S. Burroughs

Hendrerit massa morbi netus mollitia commodi, magni veritatis donec, senectus turpis ratione Bibendum.

Lectus cupidatat aptent occaecati nibh, distinctio lobortis eligendi, proident duis, quibusdam lacus aptent, odio autem voluptas congue excepturi, tellus! Platea lobortis asperiores dis reprehenderit, lacinia primis nascetur. Enim in. Mi porttitor maiores! Per hendrerit blandit mollit, pretium lorem, occaecat euismod! Fringilla tortor necessitatibus aliquam fames varius tempora velit.

Vieritä ylös